Rozmarinų ekstraktas


Rozmarinų (Rosmarinus officinalis) lapų CO2 ekstraktas, pasižymintis stipriomis, antioksidacinėmis, antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Ekologiškas, sertifikuotas

Standartizuotas su saulėgrąžų aliejumi. Sudėtyje yra 25% diterpenų fenolių ir 20% karnozinės rūgšties, eterinio aliejaus 1.3%

Šio ekstrakto antioksidacinės savybės 1.6 karto stipresnės už vitamino E. Be to, efektyviai stabdo plataus spektro bakterijų dauginimąsi ir taip pratęsia natūralių, ekologiškų kremų ir kt. kosmetinių produktų gyvavimo laiką.

Paskirtis:

  • Kosmetinių produktų, kurių sudėtyje yra vandens ar hidrolatų, konservavimui
  • Eterinių aliejų, nerafinuotų aliejų ir jų mišinių, balzamų stabilizavimui - apsaugai nuo oksidacijos

Dozavimas: 0.02-0.05% sočiųjų riebalų produktuose; 0.1-0.2% nesočiųjų aliejų produktuose

INCI: Rosmarinus officinalis leaf extract, Helianthus annuus seed oil

5ml  - 13Lt